Wie ben ik?

Als holistisch therapeut voor mens en dier wil ik zowel jou als je dier helpen en begeleiden om terug naar de kern te gaan, terug in balans te komen. 
Rekening houdend met je totale wezen.

Terug dichter bij je ware zelf te komen.
We zijn vaak zo ver verwijderd van onze natuur. Letterlijk en figuurlijk.
En het is net daar dat we weer in contact  komen met gezondheid van zowel lichaam als geest.

Mijn naam is Greet. De meeste mensen noemen me Greetje :-) 
Als kind voelde ik me reeds heel sterk verbonden met dieren en de natuur. Ook voelde ik vaak emoties van andere mensen aan en was ik me bewust van bepaalde energieën die in een ruimte aanwezig konden zijn.
Van jongs af aan speelde spiritualiteit een grote rol in mijn leven en voelde ik aan dat er meer was dan we met ons blote oog kunnen waarnemen.

Geleidelijk aan lukte het me om te gaan met de emoties die ik voelde en leerde ik stap voor stap genieten van het proces. Een proces dat nooit eindigt. Ons hele leven lang blijven we leren van elkaar en van de dingen die we meemaken.

Ik leerde thuiskomen in mijn lichaam, om zo aan te voelen wat het nodig heeft.
Maar het belangrijkste is dat ik leerde liefde op te brengen voor de persoon die ik in de spiegel zag. Ondanks 'fouten' of 'verkeerde' keuzes.
Onvoorwaardelijke liefde voor een ander, begint met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

 

 

Sterke emoties die ik als kind niet altijd kon plaatsen, samengaande met de nodige strubbelingen die een mens tegenkomt op zijn pad, maakten dat mijn parcours niet altijd gemakkelijk aanvoelde.
Ik leerde echter dat dit deel uitmaakt van ons leven hier op aarde. Niemand ontsnapt eraan. 
We zijn hier om te groeien en te leren uit de ervaringen die het leven ons biedt. En je groeit nu eenmaal het hardst wanneer je moeilijke en pijnlijke dingen meemaakt.

 

Tussen al dit 'leren' door, studeerde ik af als Bachelor in de dierenzorg. Aangezien ik niet onmiddellijk een job in de sector vond, startte ik met een job in een natuurwinkel waar ik uiteindelijk 5 jaar zou werken. Een job die ik met heel veel liefde gedaan heb en waar ik ook weer heel veel uit geleerd heb.
Vervolgens ging ik eindelijk aan de slag als dierenartsassistente. Hier had ik uiteindelijk toch ook voor gestudeerd, hè...
Dit heb ik bijna een heel decennium met heel veel liefde gedaan.
Mijn liefde voor de natuur en een daaruit voortstromende interesse in natuurlijke geneeswijzen bleef echter sterk aanwezig.
Zo sterk eigenlijk dat ik me constant verdiepte in complementaire geneeswijzen voor zowel mens als dier. Ik vond dat dit een perfecte aanvulling was voor het reguliere werk van een dokter of, in dit geval, dierenarts.
Uiteindelijk besloot ik om te starten met een opleiding in de traditionele Chinese geneeskunde en me bij te scholen als acupuncturist voor dieren.
Diverse aanvullende opleidingen in o.a coaching, EFT en verschillende vormen van healing, geven me de tools om het werk te doen waar ik van hou.

Als holistisch therapeut voor mens en dier wil ik zowel jou als je dier helpen en begeleiden om terug naar de kern te gaan, terug in balans te komen. Rekening houdend met je totale wezen.
Terug dichter bij je ware zelf te komen.
We zijn vaak zo ver verwijderd van onze natuur. Letterlijk en figuurlijk.
En het is net daar dat we weer in contact  komen met gezondheid van zowel lichaam als geest.